Infraroodproject is een feit!

Zaterdag 7 oktober om 15.15 uur wordt in de Lindenzaal het infrarood-verwarmingsproject in gebruik genomen. Voor bewoners en door bewoners, en daarom bent u van harte uitgenodigd voor de officiële ingebruik-name.

Open Dag 30 september 2017

Een groep vrijwilligers is al een paar maanden bezig om de Open Dag van 30 september 2017 te organiseren. Kom kijken naar de activiteiten die de gebruikers van de Dobbelsteen allemaal te bieden hebben, wij weten zeker dat u verrast zult zijn door wat er allemaal te doen is!

Sinkhole

Wellicht heeft u het gezien, een paar weken geleden? Dat enorme gat vlakbij de scoutshop? Dat was pas een onverwachte, ongeplande, ongewenste maar vooral ongelooflijk dure verrassing… Het herstel van zo’n sinkhole is een dure grap, maar veiligheid gaat voor alles, dus we hebben het zo snel mogelijk laten repareren. En voíla, het schoolplein is weer als nieuw!

Project 1

De aanwezige wc in de hal bij de voormalige ruimte van BSUR was aan vernieuwing toe, zeker omdat de boven ruimte regelmatig gebruikt wordt als o.a. vergaderruimte. De klus is gestart door het klussenteam (Hans, Marijn en Kees), en afgemaakt door het bouwteam (Henry).

Naast de nieuwe wc is er ook een opslagkast gemaakt.

Zie hier het resultaat.

project1       project1-2

Project 2

De volgende klus was het gebruiksklaar maken van de voormalige Pitstop ruimte.

De Scout-Shop is hierinde nieuwe gebruiker geworden. Hiervoor is eerst de bestaande ruimte leeg gehaald, bestaande keuken eruit, plafond eruit, muur te plaatsen om magazijn ruimte te creëren.

Daarna is er hard gewerkt om de ruimte, showroom en magazijn op te leveren.De werkzaamheden zijn uitgevoerd door bouwteam (Henry), en onze elektromannen (Maurice, Rob en Jan), ook is er een nieuwe vloerafwerking gerealiseerd (Wolfgang)

Zie hier het resultaat.

project2 project2-2

Project 3

De volgende klus was het aanleggen van een eigen cv installatie voor de Democratische School Libertad

project3

Er is gestart met het afkoppelen van de bestaande verwarming (deze was onderdeel van de verwarmingsinstallatie begane grond), en gestart met het aanleggen van de verwarmingsbuizen. Werkzaamheden zijn uitgevoerd door Henry en Jan. De nieuwe ketel is geleverd door Cofely.

Zie hier het resultaat

project3-2 project3-3